Incident u Mostaru

Pretučeni Ibrulj: 'Ime počinitelja se zna, dečko koji me je udarao trenira boks'

''Napadač se nalazio na zidu džamije Tabačice, do česme, zaprijetio mi je, nakon čega sam odbacio rekavši kako idem kući i da ne želim problem, ne shvativši što se događa'', napisao je
Vijesti / Crna Kronika | 20. 07. 2020. u 17:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Glazbenik Feđa Ibrulj pretučen je u nedjelju u mostarskom Starom gradu prilikom čega je zadobio teške tjelesne ozljede. Pjevač se u ponedjeljak oglasio putem privatnog Facebook profila navodeći kako čeka operaciju te da zna tko su počinitelji.

Facebook objavu prenosimo u cijelosti.

''Samo da se javim da sam dobro i zahvalim se svima Vama koji pitate za mene. Od Mostara, Sarajeva, Kragujevca, Valjeva, Beograda, Makarske, Splita, Dubrovnika, Banjaluke, Zagreba... Prijatelji, kolege, profesori iz škole, faxa, vrtića, prijatelji, glazbenici, stalno zovu. Sa svih kontinenata... Doktori i sestre me toliko obilaze da mi je neugodno koliko pažnje mi pružaju. Malo mi je teško biti uz mob. I teško mi je odgovoriti svima. Zato i pišem ovaj status.

Smješten sam prije 2 dana na KBC, na Bijeli Brijeg, odjel za MFH i ORL, paze me k'o kući. I želim da vas informiram prvo da sam dobro i da mi će mi sutra tim doktora uraditi operativni zahvat kako bi mi očuvali oko i da bi vidio ispravno, sto uključuje operaciju kosti ispod oka i umetanje titanske pločice.

Ponosan sam na sve vas jer znam da ste uvijek tu i da ste ponosni na mene jer nisam lopov, kriminalac, bitkadžija, prevarant, nisam huligan, razbijač, bezobrazan, nikoga ne provociram, niti se i sa kim zamjerim, nisam, agresivan i sl... Ne ogovaram, ne napadam tuđe žene niti djevojke, nisam šovinist, nacionalist, spletkaroš i sl...

Imam 35 godina profesor sam i glazbenik, a u Stari grad izlazim čak više od 20 i nikad nisam ni doživio, ni napravo problem.

Da ne bude spekulacija, povratku kući sam presreten ispred Hamama mislio sam da je neka šala jer se dogodilo iznenada i neočekivano. Napadač se nalazio na zidu džamije Tabačice, do česme, zaprijetio mi je, nakon čega sam odbacio rekavši kako idem kući i da ne želim problem, ne shvativši što se događa. U trenutku je zaprijetio i drugi put i skočio sa zida. U tom trenutku su iza mojih leđa začula još 2 glasa, kad sam se okrenuo da vidim tko mi je iza leđa, ovaj me je izudarao.

Foto: Screenshot / Facebook status Feđe Ibrulj

Dobio sam par jakih udaraca u lijevu sljepoočnicu od koje mi je otišla kost, još nekoliko jakih u potiljak. Oteturao sam do zida galerije i tu me je pokušavao vise puta udarati nogama u glavu. U trenutku šoka sam pokrio lice rukama i tako srećom dobio par udaraca nogom u njih, a ne u glavu. Nisam gubio svijest, ali šok je bio stalno prisutan.

Ime počinitelja se zna. Saznao sam da dečko koji me je udarao inače trenira boks, semi-profi.

Sjeo sam u automobil i odvezao se do hitne na Bulevar gdje su me pregledali, i uputili na CUM. Na moj zahtjev došla je i policija i sve sam uredno prijavio.

Od tada sam na B. Brijegu. Sutra se nadam najboljem.

Molim vas, ali baš molim: post je informativnog karaktera i nije poziv na teške rijeci, psovke i sl. Zato, nemojte. Ovaj slučaj će se rješavati pravnim, tj. sudskim putem u svom najraskošnijem maniru. Volim Vas!'', napisao je pjevač.

Kopirati
Drag cursor here to close