Bukovica

Tomislavgrad: Sletio s kolnika, zaustavio drugo auto i preminuo

B.R. rođen 1956. godine u mjestu Roško Polje upravljajući motornim vozilom marke "Mercedes" izgubio nadzor nad vozilom i sletio s kolnika.
Vijesti / Crna Kronika | 12. 12. 2022. u 12:09 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:FENA / Ilustracija

Na magistralnom putu Tomislavgrad - Posušje u  mjestu Bukovica u nedjelju u 18.10 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je B.R. rođen 1956. godine u mjestu Roško Polje upravljajući motornim vozilom marke  "Mercedes" izgubio nadzor nad vozilom i sletio s kolnika.

Nakon nezgode B.R. je izišao iz vozila i zatražio pomoć od prolaznika koji su u tom trenutku prolazili tim djelom puta da ga povezu do obližnjeg ugostiteljskog objekta, a radilo se o osobama iz Zavidovića koji su se kretali s motornim vozilom marke "Ford", što su oni i učinili, priopćio je MUP HBŽ-a.  

Nakon kraće vožnje u jednom trenutku B.R. je pozlilo te je izgubio svijest. Nakon toga su na mjesto događaja pozvani djelatnici Hitne medicinske pomoći DZ Tomislavgrad i djelatnici PP Tomislavgrad, gdje dežurni liječnik nakon pregleda tijela konstatirana smrt B.R..

Očevid na mjestu događaja obavili su djelatnici PU Tomislavgrad, a o svemu je upoznat dežurni županijski tužitelj, nakon čega je tijelo preminulog predano obitelji, stoji u priopćenju.   

Kopirati
Drag cursor here to close