Tragedija

Preminuo sedmogodišnji dječak koji je stradao u naletu vlaka

Iz UKC-a Republike Srpske priopćeno je da je dječak dovezen u subotu u 21:15 sati u Urgentni centar UKC-a i primljen u politraumatiziranom stanju.
Vijesti / Crna Kronika | 08. 08. 2021. u 18:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sedmogodišnji dječak kojeg je udario putnički vlak na području Banja Luke preminuo je uslijed težine zadobivenih ozljeda u Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) Republike Srpske.

Iz UKC-a Republike Srpske priopćeno je da je dječak dovezen u subotu u 21:15 sati u Urgentni centar UKC-a i primljen u politraumatiziranom stanju.

"Pristupilo se kirurškom zbrinjavanju, ali usprkos svim naporima naših liječnika i medicinskog osoblja da mu spase život, pacijent je uslijed težine zadobivenih povreda preminuo u 22:15 sati", navodi se u priopćenju.

Iz poduzeća "Željeznice Republike Srpske" u subotu je priopćeno da je putnički vlak udario pješaka koji se kretao prugom između stanica Banja Luke i Ramići te da je ozlijeđeni prevezen u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske.

Do nezgode je došlo u subotu 19:33 sati, strojovođa je ugledavši pješaka mlađe životne dobi kako se kreće prugom davao zvučne signale upozorenja i počeo kočiti, ali pješak je nastavio kretanje i vlak ga je udario.

Na mjesto događaja po prijavi izvanrednog događaja, odmah su izašle nadležne službe Hitne pomoći i Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske, kao i Komisija za izvanredne događaje "Željeznica Republike Srpske".

Kopirati
Drag cursor here to close