U pratnji odvjetnika

Predao se ubojica s Pala

Vijesti / Crna Kronika | 17. 03. 2015. u 22:54 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nikola Veselinović (32), koji je jutros u kafiću "Omerta" na Palama ubio Bojana Furtulu (32) danas se predao policiji Centra javne bezbjednosti (CJB) Istočno Sarajevo.

"Operativnim radom na terenu i poduzimanjem niza operativno-taktičkih i istražnih mjera i radnji policijski službenici CJB Istočno Sarajevo uspjeli su stupiti u kontakt sa osumnjičenim, što je rezultiralo njegovom predajom", rekla je Srni glasnogovornik Centra Danka Tešić.

Ona je navela da se Veselinović predao oko 16 sati, kada je u pratnji odvjetnika, došao u službene prostorije Centra javne bezbjednosti (CJB) Istočno Sarajevo.

Veselinović (32) će nakon kriminalističke obrade biti predat na dalje postupanje Okružnom tužiteljstvu u Istočnom Sarajevu. Načelnik Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo Srđan Kosorić rekao je na vanrednoj konferenciji za novinare da je nadležni tužitelj ispitao Veselinovića, nakon što se predao policiji.

Kosorić je rekao da je Veselinović oko 16 sati došao u prostorije Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo u pratnji branitelja.

Zamjenik načelnika Uprave kriminalističke policije Republike Srpske Nedeljko Lubura rekao je da je Uprava podržala rad Centra javne bezbjednosti, što je rezultiralo predajom osumnjičenog.

Kopirati
Drag cursor here to close