Ubojstvo

Predao se treći napadač na zaštitara u Zagrebu

Vijesti / Crna Kronika | 04. 09. 2022. u 14:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što su sinoć uhićena dvojica napadača, koja su nasmrt pretukla zaštitara u poslovnici igara na sreću, danas se policiji predao i treći. Zaštitar je od zadobivenih ozljeda preminuo u KBC-u Zagreb, javlja HRT.

''Nakon intenzivnih mjera identificiranja i traganja za trojicom muškaraca koja su sudjelovala u teškom kaznenom djelu na području Trnja te jučerašnjeg uhićenja dvojice, i treći muškarac je u službenim prostorijama i pod nadzorom policije. Njihov je identitet utvrđen operativnim radom na terenu te prikupljenim obavijestima, a radi se o muškarcima starosti 22, 23 i 34 godine. Kriminalističko istraživanje se nastavlja'', priopćila je danas prijepodne zagrebačka policija.

Ispitivanjem svjedoka i pregledom snimki nadzornih kamera u poslovnici i okolici mjesta zločina policija je vrlo brzo rekonstruirala ovaj strašan događaj i utvrdila identitet napadača.

Motivi napada još uvijek nisu poznati, ali policija smatra da ubojstvo nije bilo planirano. Također, prema saznanjima policije, zaštitar je bio naoružan, ali oružje nije iskoristio, izvijestio je HRT.

 

Kopirati
Drag cursor here to close