Odranije poznati

Poznati detalji ubojstva u Bijeljini

Vijesti / Crna Kronika | 20. 07. 2016. u 21:55 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Bijeljini su u tijeku pretresi na više lokacija u gradu s ciljem lociranja i uhićenja počinitelja kaznenog djela 'Ubojstva' koje se dogodilo u srijedu, a ubojica i ubijeni su od ranije poznati policiji i osuđivani su za kaznena djela, izjavio je večeras načelnik Centra javne bezbjednosti (CJB) Bijeljina Žarko Ćosić.

Ćosić je dodao da policija intenzivno poduzima neophodne operativo-taktičke i istražne radnje s ciljem rasvjetljavanja kaznenog djela 'Ubojstva'.

On je na konferenciji za novinare rekao da se, prema do sada prikupljenim podacima, Siniša Glamočanin, koji je ubijen danas poslije 15 sati, po prethodnom dogovoru sa još jednom osobom, dovezao do Ulice Hajduk Veljko, gdje se sastao sa 38-godišnjim M.R. iz Bijeljine.

Nakon susreta, kaže načelnik CJB Bijeljina, otišli su da nasamo razgovaraju u susjednu ulicu, a ubrzo nakon toga došlo je do pucnjave i tom prilikom Glamočanin je na licu mjesta smrtno stradao.

"Nakon izvršenog ubojstva, M.R. se udaljio sa lica mjesta putničkim automobilom Mercedes ML crnogorskih registarskih oznaka, koji je koristio Siniša Glamočanin", naveo je Ćosić i dodao da je automobil u međuvremenu pronađen u blizini rijeke Drine u mjestu Popovi.

On je napomenuo da policijski službenici, u suradnji sa Okružnim tužiteljstvom u Bijeljini, poduzimaju sve mjere na utvrđivanju motiva izvršenja ovog kaznenog djela i uhićenju izvršitelja. Srna neslužbeno saznaje da policija traga za Miletom Rosićem iz Bijeljine.

Kopirati
Drag cursor here to close