PIK

Požar na farmi: Izgorjelo 1000 svinja?

Riječ je o farmi PIK-a Vinkovci koji posluje unutar Agrokora, u kojoj je u trenutku izbijanja požara bilo oko tisuću svinja, a strahuje se da su sve izgorjele
Vijesti / Crna Kronika | 29. 06. 2018. u 09:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U četvrtak poslijepodne oko 17,30 sati izbio je požar na Svinjogojskoj farmi PIK-a Vinkovci koja se nalazi između Andrijaševaca i Cerne na vinkovačkom području, izvijestila je u četvrtak navečer vukovarsko-srijemska policija dodajući kako su nakon dojave na mjesto požara stigli vatrosci JVP Vinkovci koji su odmah započeli gasiti vatru.

Kolika je materijalna šteta i što je uzrokovalo izbijanje požara znat će se nakon očevida koji će započeti nakon što se stvore uvjeti za siguran ulazak na požarište, rekao je glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske Domagoj Džigumović dodajući kako je požar lokaliziran i da se privodi kraju njegovo gašenje, prenosi Hina.

Riječ je o farmi PIK-a Vinkovci koji posluje unutar Agrokora, u kojoj je u trenutku izbijanja požara bilo oko tisuću svinja, a strahuje se da su sve izgorjele. Prema neslužbenim podacima, u gašenju požara na farmi s koje večeras izlazi gusti dim, sudjeluju i dobrovoljna vatrogasna društva iz vinkovačke okolice.  

 

Kopirati
Drag cursor here to close