Htjela vidjeti djecu

Posušje: Željeznom cijevi na bivšu suprugu

Posušak je zaprijetio svojoj bivšoj supruzi da ukoliko opet dođe vidjeti djecu da to će joj biti zadnji put, stavljajući joj istovremeno željeznu cijev na čelo
Vijesti / Crna Kronika | 11. 12. 2017. u 15:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Općinski sud u Širokom Brijegu potvrdio je optužnicu Županijskog tužiteljstva Županije Zapadnohercegovačke podignutu protiv Ivana Bešlića, rođenog 1. studenog 1981. godine u Širokom Brijegu, s prebivalištem u Posušju, zbog ugrožavanja sigurnosti roditelja svoga djeteta, ozbiljnom prijetnjom da će napasti na njezin život ili tijelo.

''Optuženi se tereti da je 11. srpnja 2017. godine, ozbiljno zaprijetio svojoj supruzi B. s kojom već duži vremenski period ne živi u zajedničkom kućanstvu, zbog ranijeg obiteljskog nasilja i brakorazvodne parnice. Oštećena B. je toga dana došla ispred obiteljske kuće optuženog s kojim žive njihova djeca kako bi ih vidjela, međutim odmah po dolasku optuženi je potjerao svoju suprugu i u jednom momentu joj ozbiljno zaprijetio da ukoliko opet dođe, to će joj biti zadnji put, stavljajući joj istovremeno željeznu cijev na čelo'', izjavio je za Bljesak.info Josip Aničić, viši stručni suradnik i službenik za odnose s javnošću Županijskog tužiteljstva ŽZH u Širokom Brijegu.

Nako neslužbeno doznaje Bljesak.info, Bešlić je do sada već dva puta bio osuđivan zbog nasilja u obitelji.

Ročište radi izjašnjenja o krivnji zakazano je za 27. prosinac 2017. godine pred Općinskim sudom u Širokom Brijegu.

Kopirati
Drag cursor here to close