Noćas

Prometna nesreća u Posušju, dva mladića teško ozlijeđena

Kako je za Bljesak.info potvrđeno iz mostarske bolnice, dva 18-godišnjaka su primljena sinoć...
Vijesti / Crna Kronika | 22. 01. 2024. u 09:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dvije osobe zadobile su teške tjelesne ozljede u prometnoj nesreći koja se noćas dogodila u Posušju. Kako je za Bljesak.info potvrđeno iz mostarske bolnice, dva 18-godišnjaka su primljena sinoć te se trenutno nalaze u životnoj opasnosti.

''Na Odjel za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje SKB Mostar sinoć su primljene dvije muške osobe, M.K.(2005.) i J.Č.(2005.). Zadobili su teške tjelesne ozljede koje su trenutno opasne po život'', rekli su za Bljesak.info iz SKB Mostar.

Viša stručna suradnica i službenica za odnose s javnošću Županijskog tužiteljstva ŽZH u Širokom Brijegu Petrunjela Matijević medijima je proslijedila informaciju da je noćnim satima PU Posušje obavijestila dežurnog tužitelja Županijskog tužiteljstva ŽZH u Širokom Brijegu da se u mjestu Rastovača, općina Posušje dogodila prometna nezgoda.

Tom prilikom je došlo do samo slijetanja i udara u zid mjesnog groblja vozila marke ''Mercedes'' posljedicom čega su vozač istog vozila M.K. (rođen 2005. godine) i suvozač istog vozila J.Č. (rođen 2005. godine) zadobili tjelesne ozljede za sada neutvrđenog stupnja.

Kako je priopćeno oni su vozilom Hitne medicinske pomoći Dom zdravlja Posušje prevezeni u CUM SKB Mostar na daljnje liječenje, dok je u istom vozilu bio i suputnik M.L. (rođen 2005. godine) koji nije prevezen na daljnje liječenje.

Ovlaštene službene osobe su po nalogu dežurnog tužitelja obavile očevidne radnje. U predmetu će se uz nadzor tužitelja nastaviti poduzimati sve potrebne istražne radnje u cilju utvrđivanja uzroka nastanka prometne nezgode.

 

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close