Filmski

Policijska potjera ulicama Mostara: Privedene dvije osobe

Vijesti / Crna Kronika | 31. 10. 2015. u 14:53 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Službenici Policijske uprave Mostar danas su se iskazali u potjeri za automobilom Golf 2 koji je ukraden na području Mostara'', rekao je dežurni tužitelj za Bljesak.info.

Prema njegovim riječima, automobil je otuđen na području Mostara (Zagrebačka ulica) od vlasnika Milana R. Ukradeni automobil je primijećen oko podne, nakon čega su policajci krenuli u potjeru.

Dvije osobe koje su se nalazile u automobilu, skrenule su vozilom u naselje Zalik gdje su izazvali prometnu nezgodu. Na križanju su, prilikom bijega, udarili u Mercedes koji je od siline udara odbačen preko nogostupa udarivši u zid ''Spomen česme''.

Nakon sudara, jedna je osoba iz Golfa odmah uhićena, dok se druga dala u bijeg. Ubrzo je i ova osoba uhićena. Osim policijskih službenika, u hvatanju bjegunaca pomogli su i građani.

Kako je rekao dežurni tužitelj, jedna od osoba koje su bile u Golfu je Željko R. koji je odranije poznat policijskim službenicima po činjenju različitih kaznenih djela.

Uhićeni su privedeni u službene policijske prostorije, gdje su kriminalistički obrađeni. Po nalogu tužitelja Golf je specijalnim vozilom 'pauk' prevezen u krug PU Mostar gdje će biti izvršeno vještačenje i izuzeti određeni tragovi.

Neslužbeno doznajemo kako su u automobilu pronađeni kapa i jakna koja je vjerojatno pripadala jednom od kradljivaca.

Ostaje da se istragom utvrdi jesu li ove dvije osobe izvršile neko kazneno djelo od trenutka krađe automobila, ili su se spremali izvesti nešto takvo.

Kopirati
Drag cursor here to close