Otkriveni

Policiji poznat trojac pljačkao kuće na području Istočnog Mostara

Vijesti / Crna Kronika | 23. 02. 2015. u 12:43 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policija u Nevesinju dostavila je izvještaj protiv tri osobe za koje se sumnja da su u studenom prošle godine izvršili provale u 17 kuća i pomoćnih objekata u općini Istočni Mostar.

Prijavljeni su I.K., nastanjen u Mostaru, A.G., iz Konjica i R.B., nastanjen u Mostaru, zbog postojanja osnova sumnje su počinili kazneno djelo teške krađe.

Sumnja se da su navedene osobe, u noći 25. na 26. studeni 2014. godine, u selu Zijemlja, zaseok Šarica, kod Istočnog Mostara, izvršili provalu u 17 kuća i pomoćnih objekata koje nisu bile nastanjene ili su u fazi renoviranja, te otuđili razne predmete, priopćeno je iz policije u Nevesinju, a navedeno je na službenoj stranici MUP-a RS.

Iz Ureda za informiranje PU Trebinje nisu željeli otkrivati imena osoba koje su opustošile kuće na Zijemljima. Tek je za jednu osobu za Bljesak.info potvrđeno da se radi o osobi koja je od ranije poznata policijskim agencijama.

Kako se radi o pograničnom dijelu između dva entiteta u istragu su bili uključeni službenici policije iz Nevesinja, Trebinja, te MUP-a HNŽ.

Iz MUP-a HNŽ je za Bljesak.info priopćeno kako se narednih dana očekuje kompletiranje istrage oko ovih osoba, a vezano je za slučaj pljačke kuća na Zijemljima. Neslužbeno saznajemo da su sve tri osobe već od ranije poznate policiji, a jedna od njih (R.B.) je pljačkao kuće, trafo stanice i dalekovode na potezu od Livna do Trebinja.

Kopirati
Drag cursor here to close