Trebinje

Policija za tri mjeseca zaplijenila cigarete vrijedne 225.000 KM

Đogović je rekao da je Policijska uprava Trebinje od siječnja do ožujka evidentirala 65 krivičnih djela, što je manje za 7,1 posto od istog perioda prošle godine.
Vijesti / Crna Kronika | 20. 04. 2021. u 11:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijska uprava Trebinje je u prethodna tri mjeseca zaplijenila cigarete bez akcizne markice u iznosu od 225.000 KM, rekao je načelnik Sektora za privredni kriminalitet ove uprave Željko Đogović.

Đogović je rekao da je Policijska uprava Trebinje od siječnja do ožujka evidentirala 65 krivičnih djela, što je manje za 7,1 posto od istog perioda prošle godine.

"Od ukupnog broja krivičnih djela na opći kriminalitet se odnose 53, gospodarski kriminalitet osam, na zloupotrebu droge jedno i sigurnost javnog prometa tri krivična djela", izjavio je Đogović, predstavljajući rezultate rada ove uprave za prethodna tri mjeseca.

Načelnik Policijske uprave Trebinje Siniša Laketa naveo je kako je u ovom periodu znatno smanjen broj prometnih nesreća s teže ozlijeđenim osobama, manji je broj prekršaja u oblasti javnog reda i mira, a broj krivičnih djela je u padu za sedam posto, prenosi BHRT.

Laketa je stanje sigurnosti na području Policijske uprave Trebinje ocijenio zadovoljavajućim.

Načelnik Sektora policije Policijske uprave Trebinje Petar Kozjak rekao je da je u prethodna tri mjeseca evidentirano 67 slučajeva narušavanja reda i mira, što je manje za 24,7 posto nego u istom periodu prošle godine.

Kada je riječ o sigurnosti prometa, Kozjak je naveo kako je od siječnja do ožujka evidentirano 67 prometnih nesreća, što je manje za 27 nesreća ili 28,7 posto od usporednog perioda.

"Ukupno je evidentirano 4.359 prekršaja iz oblasti sigurnosti prometa, a iz prometa su isključena 334 vozača, što je više za 61,4 posto nego prošle godine", rekao je Kozjak.

Kopirati
Drag cursor here to close