Opet građani dojavili

Policija u Mostaru spriječila novi pohod maskiranih!

U službenim policijskim izvješćima nije zabilježen ovaj događaj.
Vijesti / Crna Kronika | 13. 09. 2022. u 10:27 R.I. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Iz oblasti javnog reda i mira registriran je 1 prekršaj i to na području Mostara'', stoji u izvješću Ministarstva unutarnjih poslova iz sažetka dnevnih događaja za protekla 24 sata - 12/13. rujna.

No, kako doznajemo, mostarska policija intervenirala je u nedjelju navečer,, 11. rujna, oko 19 sati kada je na Bulevaru i Španjolskom trgu, nakon dojave građana, spriječen pohod maskiranih i palicama ''opremljenih'' mladića.

Kako su nam rekli očevici, skupina od oko 15-tak mladića s fantonkama i palicama krenula je put Španjolskog trga ali su brzom intervencijom policajaca spriječeni u tom pohodu.

U službenim policijskim izvješćima nije zabilježen ovaj događaj niti je policija imala detalja. No, moglo bi se reći da je ovo ''odgovor'' ne okupljanje koje je prekinula policija dva dana ranije.

Podsjetimo, u noći s petka na subotu, 9. rujna oko ponoći, građani su dojavili policiji kako se u Franjevačkoj ulici nalazi više nepoznatih osoba koje na glavu stavljaju fantomke, a u rukama drže palice.

''Patrola policije je na licu mjesta zatekla navedene osobe koje su se dolaskom patrole trčeći udaljile u različitim pravcima. Policajci su u ul. Franjevačka sustigli dvije osobe, dvije osobe u ul. kraljice Katarine i dvije osobe u Liska parku. Kod istih su pronađeni jedan kostolomac, dvije bengalke, dvije drvene palice, dvije fantomka, te tri odbačene palice. Predmeti u vezi s kaznenim djelom su uz potvrdu izuzeti,  a slobode su lišeni i u PS Mostar Centar dovedeni D.I. (2002), V.B. (2002), M.M. (2002), A.Z. (2004), R.B. (2004) i T.K. (2002)'', navela je policija.

Kako su istaknuli, kod huligana su pronađeni kostolomac, dvije bengalke, dvije drvene palice, dvije fantomke te tri palice.

Kopirati
Drag cursor here to close