Tuzla

Policija traži ubojicu

Vijesti / Crna Kronika | 06. 05. 2022. u 10:11 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Službenici Policijske uprave MUP-a Tuzlanske županije intenzivno tragaju za nepoznatim počiniteljem koji je u četvrtak oko 7 sati ujutro nanio smrtonosne ozljede Hamdiji Mujiću (52) u Milerovoj ulici, potvrdili su za Fenu u Županijskom tužiteljstvu Tuzlanske županije.

''Jučer (četvrtak) oko 7 sati ispred garaže koju je koristio u Lukavcu u besvjesnom stanju je pronađen Hamdija Mujić (52) iz Lukavca s ozljedama na glavi i gornjem dijelu tijela, te je prevezen u UKC Tuzla gdje je nekoliko sati kasnije preminuo. Uviđaj su po nalogu tužitelja jučer obavili pripadnici Sektora kriminalističke policije MUP-a TŽ. U tijeku su različite istražne radnje i vještačenja u cilju utvrđivanja svih okolnosti koje se vezuju za ovo ubojstvo. Intenzivno se radi na identifikaciji i traganju za počiniteljem'', navodi Admir Arnautović, glasnogovornik Županijskog tužiteljstva TŽ.

Izdana je naredba za obdukciju tijela preminulog kako bi se utvrdili točni uzroci smrti, a sumnja se da je ubojstvo počinjeno hladnim oružjem.

Kopirati
Drag cursor here to close