spas

Policija spasila kupače u Neumskom zaljevu

Vijesti / Crna Kronika | 02. 08. 2016. u 10:39 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Službenici Jedinice granične policije Neum u suradnji sa službenicima Policijske postaje Neum spasili su dvije osobe iz Neumskog zaljeva, 1.8.2016. godine.

Po dojavi članova obitelji da im se gubi svaki trag kormilari ove jedinice pronašli su kupače u vidno iznemoglom stanju na sredini Neumskog zaljeva. Sigurno su smješteni na službeno plovilo Granične policije BiH, a potom predati službenicima PP Neum, koji su službenike JGP Neum prethodno obavijestili o nestanku dvije osobe u moru.

Službenici Jedinice granične policije Aerodrom Sarajevo 2.8.2016. godine na letu za Beč lišili su slobode A.A. (1984.) državljanina Bosne i Hercegovine. Graničnim provjerama je utvrđeno da ga potražuje Sud BiH zbog kaznenog djela 'Organizirani kriminal'. A.A. je predat službenicima Sudske policije Suda BiH.

Na Međunarodnom graničnom prijelazu Zupci na ulasku u BiH 1.8.2016. godine slobode je lišen bh. državljanin M.R. (1979.) jer je za njim Ministarstvo unutarnjih poslova Kantona Sarajevo raspisalo tjeralicu zbog kaznenog djela 'Pronevjera u službi'.

Službenici Jedinice granične policije Trebinje M.R. predali su službenicima MUP-a KS na daljnje postupanje, navodi se iz Službe za informiranje GP BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close