Skloni krađama

Policija pronašla lopove: Osim novca na farmi koza pokrali i oružje

Vijesti / Crna Kronika | 03. 06. 2016. u 08:03 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Radeći na otkrivanju izvršitelja teške krađe novca u iznosu od oko 2000 KM koja je izvršena dana 24.05.2016. godine na farmi koza u mjestu Velika Bukovica, općina Travnik.

Policijski službenici došli su do saznanja da je osim novca na farmi ukradena i određena količina oružja, te da je prodata osobama sklonim izvršenju kaznenih djela razbojništava, teških krađa i iznuda.

Radi se o osobama K.V. iz Viteza, i nekoliko osoba sa područja Travnika i to A.Đ., D.T. i osoba inicijala I.L. Osoba K.V. slobode je lišena na području Gradačca, te se u kriminalističkoj obradi došlo do podataka o ukradenom oružju i njegovoj trenutnoj lokaciji.

Tako je kod osoba A.Đ. i N.M., oba sa područja Travnika pronađena jedna automatska puška, jedna malokalibarska puška, jedna pumparica i jedna puška M-48, 3 okvira za streljivo i oko 40 komada metaka različitog kalibra.

Protiv svih osumnjičenih će biti podnesen izvještaj o počinjenim kaznenim djelima u ovom slučaju, a radi se o kaznenim djelima teške krađe, prikrivanja, i nedozvoljenog držanja oružja ili eksplozivnih materija, priopćeno je iz MUP-a SBŽ.

Kopirati
Drag cursor here to close