Zbog pljački

Policija pretresla 10 lokacija, privedene četiri osobe

Vijesti / Crna Kronika | 01. 12. 2015. u 16:44 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Četiri osobe uhićene su i privedene radi kriminalističke obrade i pronađena je određena količina oružja i opojne droge u pretresima na 10 lokacija na području Tuzlanske županije, priopćeno je danas iz Ministarstva unutarnjih poslova (MUP) Tuzlanske županije.

Pretresi su izvršeni u stanovima, kućama, pomoćnim objektima i vozilima koje koriste osobe za koja se sumnja da su sudjelovale u izvršenju određenih kaznenih djela, i to na području Banovića, Živinica, Kladnja, Lukavca, Teočaka, Srebrenika i Doboj Istoka.

U pretresima je pronađena puška M-48, poluautomatska puška, lovačka puška, dva pištolja, veća količina streljiva različitog kalibra, tri protupješadijske mine, ručna bomba, veća količina kanabisa, 250 tableta različitog oblika i boja, četiri digitalne vage, kao i drugi predmeti koji potiču iz izvršenih kaznenih djela.

Jedna od uhićenih osoba će, uz izvještaj o počinjenim kaznenim djelima 'Neovlaštena proivodnja i stavljanje u promet opojnih droga', te 'Posjedovanje i uživanje opojnih droga', biti predata u nadležnost Županijskog tužiteljstva na dalje postupanje, dok su ostale osobe puštena na slobodu.

Pretresi su izvršeni po nalogu općinskih sudova Živinice, Lukavac, Gračanica, Gradačac i Kalesija, objavila je Srna. Pripadnici MUP-a, u suradnji sa županijskim tužiteljstvom, nastavljaju rad na dokumentiranju ovih kaznenih djela.

Kopirati
Drag cursor here to close