Zapljena

Policija oduzela dodatke za ishranu sportaša i proteinske tablete

Vijesti / Crna Kronika | 11. 12. 2015. u 13:23 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pripadnici Policije Brčko distrikta pretresli su, u okviru akcije pod nazivom "Herkul", osobu čiji su inicijali R.E. (26) iz Brčkog, njegovu kuću i putnički automobil, pri čemu su pronašli oko 800 kilograma dodatka za ishranu sportaša, te oko 30.000 proteinskih tableta, priopćeno je iz policije.

Osim velike količine suplemenata, pronađeni su i pribor za pakiranje, evidencijski rokovnici, računarska oprema i drugi pribor koji je korišten za trgovinu, istaknuo je glasnogovornik Policije Brčko distrikta Halid Emkić.

"S obzirom na to da je riječ o neovlaštenoj trgovini velike količine ove materije, Odsjek za borbu protiv gospodarskog kriminala i korupcije podnijet će protiv osobe čiji su inicijali E.R. izvještaj Tužiteljstvu Brčko distrikta zbog sumnje da je počinio kazneno djelo nedozvoljene trgovine", rekao je Emkić novinarima.

On je napomenuo da je cilj ove akcije, prvenstveno, da spriječi i suzbije nedozvoljenu trgovinu materija koje nisu prošle procedure zdravstvene ispravnosti, a prodavane su sportašima, prenosi Srna.

Pripadnici Odsjeka za borbu protiv gospodarskog kriminala i korupcije izvršili su pretres u Ulici Asima Derviševića u Brčkom, prema naredbi Osnovnog suda i pod nadzorom Tužiteljstva Brčko distrikta.

Kopirati
Drag cursor here to close