Pretučen pa upucan

Policija o napadu na bivšeg nogometaša: Traga se za počiniteljima

On je naveo da je u petak u 21:48 sati nepoznata osoba telefonom prijavila da u prolazu jedne zgrade, na betonu leži ozlijeđen i krvav muškarac.
Vijesti / Crna Kronika | 14. 01. 2023. u 11:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Muškarac čiji su inicijali A.R. pretučen je u Goraždu i zadobio je ozljede opasne po život, rekao je Srni glasnogovornik Ministarstva unutarnjih poslova Bosansko-podrinjskog kantona Goražde Mirsad Kamenica.

Kamenica je rekao da je u tijeku potraga za izvršiteljima ovog krivičnog djela, koje je kantonalni tužitelj okarakterizirao kao ubojstvo u pokušaju.

On je naveo da je u petak u 21:48 sati nepoznata osoba telefonom prijavila da u prolazu jedne zgrade, na betonu leži ozlijeđen i krvav muškarac.

"Na mjesto događaja izašla je patrola policije Goražde i Hitna pomoć. Ozlijeđeni je odmah prevezen u Kantonalnu bolnicu Goražde", rekao je Kamenica.

On je dodao da je dežurni liječnik konstatirao da ozlijeđeni ima prijelom lubanje i krvarenje iznad lijevog uha i da je životno ugrožen.

"O ovom događaju obaviješten je kantonalni tužitelj, koji je djelo okarakterizirao kao ubojstvo u pokušaju", rekao je Kamenica.

 Mediji pišu kako je muškarac bivši nogometaš Almir Raščić te da su ga napadači prvo pretukli, a zatim mu pucali u glavu iz vatrenog oružja te da je zbog težine ozljeda prebačen na Klinički centar u Sarajevo, gdje je odmah operiran.

Njegovo otac Muhidin Raščić rekao je za "Dnevni avaz" da nije dobra situacija i da je bila "sačekuša".
Kopirati
Drag cursor here to close