Prijetnje, bomba...

Policija o bombi i pucnjavi u Bijeljini - sve počelo tučnjavom u disku

Operativnim radom na terenu policijski službenici su identificirali počinitelje kaznenog djela koje je okvalificirano kao izazivanje opće opasnosti.
Vijesti / Crna Kronika | 18. 02. 2024. u 13:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Osobe S.P. (27) i M.N. (21) iz Ugljevika osumnjičene za izazivanje opće opasnosti u bijeljinskom naselju Pet jezera tijekom dana bit će predani u Okružno tužilaštvo u Bijeljini.

Iz Okružnog tužiteljstva navode da je policijskoj stanici jučer u 4.45 sati prijavljeno da je u naselju Pet jezera ispred kuće J. B. počinjeno kazneno djelo izazivanje opće opasnosti.

Upotreba oružja

''Lica S.P. i M.N. lišena su slobode zbog osnova sumnje da su počinila ovo kazneno djelo, a čemu je prethodio sukob i fizički obračun u diskoteci s licem J.B.'', objavljeno je na stranici Okružnog tužilaštva.

Iz Policijske uprave Bijeljina Srni je ranije rečeno da su građani jučer ujutro prijavili da je na području grada došlo do upotrebe vatrenog oružja u više navrata i da je bačena eksploziva naprava koja nije aktivirana.

Operativnim radom na terenu policijski službenici su identificirali počinitelje kaznenog djela koje je okvalificirano kao izazivanje opće opasnosti.

Bomba nije eksplodirala

Bomba je bačena u dvorište Milana Bujinovića, samostalnog odbornika koji se priključio Narodnom frontu u Gradskoj skupštini Bijeljina.

BN je odmah s mjesta događaja zvijestio da se te večeri Bujinovićev sin potukao sa grupom mladića iz Ugljevika ispred jednog kluba u Bijeljini.

Pratili su ga do njegove kuće i poslije izvjesnog vremena su ga zvali da izađe, i kako je objavljeno ranije, jedan od mladića iz te grupe je uperio pušku u Bujinovićevog sina, a drugi je bacio bombu u dvorište, koja na sreću, nije eksplodirala.

Kopirati
Drag cursor here to close