Pretresi

Policija na dvije lokacije oduzela drogu

Vijesti / Crna Kronika | 27. 09. 2017. u 13:46 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U nastavku kontinuiranih planskih aktivnosti koje su usmjerene na suzbijanje i sprječavanje kaznenih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga, policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a Srednjobosanske županije postupajući po naredbi Općinskog suda Travnik, izvršili su pretrese na dvije lokacije, priopćeno je iz tog MUP-a.

Službenici policije izvršili su pretres obiteljske kuće i pratećih objekata, u mjestu Vlahovići, općina Travnik, vlasništvo A.S. Nakon izvršenog pretresa pronađena je određena količina materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu kanabis, kao i zasad 11 komada zeljastih biljki koji svojim izgledom i načinom uzgoja asociraju na kanabis.

Izvršen je i pretres stana u ulici Derviša ef. Korkuta, općina Travnik, vlasništvo A.Č. gdje je pronađen zasad biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu kanabis. Kod istog je pronađena i određena količina zeljaste materije koju je zajedno sa osobom E.Z. iz Travnika konzumirao.

Službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a SBŽ rade na kompletiranju i dokumentiranju navedenih predmeta, a protiv osumnjičenih nadležnom tužiteljstvu bit će podnesen izvještaj o počinjenom kaznenom djelu neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, navodi se iz MUP-a SBŽ.

Kopirati
Drag cursor here to close