Pale đake

Policija ih ''pokupila'' dok su pušili ''gandžu'' ispred kafića

Vijesti / Crna Kronika | 24. 11. 2016. u 09:22 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U protekla 24 sata iz oblasti sprječavanja i otkrivanja kriminaliteta na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je sedam prijava, priopćio je županijski MUP na svojim internetskim stranicama.

Tijekom istog razdoblja iz oblasti javnog reda i mira registrirana su dva prekršaja, a iz oblasti sigurnosti prometa dvije prometne nezgode.

Djelatnici OPN PP Čapljina i JOP-a izvršili su u srijedu pretres kuće i caffe bara u Ulici Zrinsko-frankopanska u Čapljini, vlasništvo S.P. (1959.) iz Čapljine.

Pri pretresu su pronađene tri stabljike visine oko tri metra koje asociraju na biljku canabis. Također, na više mjesta u kući pronađena je biljna tvar na sušenju, kao i jedna strojnica, AP sa streljivom, dvije zolje i mrvilica.

Istovremeno, u caffe baru je od V.Š. (1990.) iz Čapljine i od R.V. (1974.) uz potvrdu, izuzeta biljna tvar koja asocira na marihuanu. Ispred caffe bara u konzumaciji marihuane zatečeni su Z.J. (1992.), V.S. (1976.) i J.B. (1984.), svi iz Čapljine. Navedeni su lišeni slobode i nad njima je urađena kriminalistička obrada, a o svemu je upoznat nadležni tužitelj.

Istog dana u PP Mostar Centar prijavio je M.A. (1982.) da su ga u Ulici kardinala Stepinca fizički napale tri osobe romske pripadnosti koje su mu otuđile mobitel marke Samsung. Tom prigodom M.A. je zadobio ozljede u predjelu glave.

PP Jablanica E.T. je prijavio otuđenje željeznih „L” profila sa stubnih mjesta dalekovoda R35KV, Jablanica-Ostrožac o čemu je upoznat nadležni tužitelj, navodi se u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close