Tuzla

Policajac osumnjičen za ubojstvo žene predan u Tužiteljstvo TK

Direktor Uprave policije Dževad Korman na konferenciji za medije ranije je potvrdio kako je Ćustendil pucao iz službenog pištolja marke Glock.
Vijesti / Crna Kronika | 08. 02. 2024. u 21:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policajac Elvis Ćustendil osumnjičen da je u alkoholiziranom stanju pištoljem usmrtio Amru Kahrimanović u Tuzli predan je u nadležnost Tužiteljstva Tuzlanskog kantona.

Podsjetimo, ubojstvo se dogodilo u srijedu u tržnom centru u Tuzli, prenosi Avaz

Počinitelj je ubrzo nakon ubojstva i uhićen.

Direktor Uprave policije Dževad Korman na konferenciji za medije ranije je potvrdio kako je Ćustendil pucao iz službenog pištolja marke Glock.

"Kahrimanović nije bila slučajna žrtva te je Ćustendil ciljano na nju pucao. Više metaka je ispaljeno. Ćustendil je radio kao policijski službenik Operativnog centra Uprave policije MUP-a TK", kazao je Korman.

Na pitanje novinara jesu li policijski službenici, inspektori tijekom godišnjeg odmora ili bolovanja dužni ostavljati službeni pištolj, Korman je kazao:

"Policijski službenici moraju odlagati oružje dok su na godišnjem odmoru ili bolovanju. Spomenuti je bio na godišnjem odmoru. Njihova obveza je bila da odlažu oružje. On je bio treći dan na godišnjem i nije očito postupio u skladu sa pravilima. Od ranije nije poznat kao konfliktna osoba. Do ovog trenutka ne raspolažemo saznanjima da je Elvis imao komflikte i probleme s kolegama. Službeno nije nikada prijavljeno", kazao je ranije Korman.

Također je kazao da je prije nekoliko godina bio kažnjen zbog povrede dužnosti.

Kopirati
Drag cursor here to close