Istočno Sarajevo

Pokušaj ubojstva: Muškarca tukli šakama, nogama i betonskom pločom

U PU Istočno Sarajevo navode da je pretučeni zadobio ozljede opasne po život i hospitaliziran je u Bolnici "Srbija" u Istočnom Sarajevu.
Vijesti / Crna Kronika | 30. 11. 2023. u 10:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Miloš Obradov i Stefan Samardžija iz Pala osumnjičeni su i uhićeni zbog sumnje da su pokušali ubiti sugrađanina kojeg su brutalno pretukli, udarajući ga šakama, nogama, ali i betonskom pločom.

Ozljede opasne po život 

U PU Istočno Sarajevo navode da je pretučeni zadobio ozljede opasne po život i hospitaliziran je u Bolnici "Srbija" u Istočnom Sarajevu.

Motiv sukoba se istražuje, a prema neslužbenim informacijama, žrtva je pretrpila vrlo teške ozljede budući da je udaran betonskom pločom, teškom oko 30 kilograma, piše ATV.

"M.O. i S.S. iz Pala uhićeni su zbog sumnje da su počinili krivično djelo pokušaj ubojstva, tako što su fizički napali sugrađanina i nanijeli mu ozljede opasne po život", navode u PU Istočno Sarajevo.

Dodaju da su očevid na mjestu događaja obavili policijski službenici u prisustvu dežurnog javnog tužitelja Okružnog javnog tužiteljstva Istočno Sarajevo.

Mjesecima u pritvoru 

"Nakon kriminalističke obrade osumnjičeni će biti predani tužitelju OJT Istočno Sarajevo u dalju nadležnost", navode u policiji.

Obradov i Samardžija imaju bogat kriminalni dosije i dovodili su se u vezu sa planiranjem ubojstva Damira Ostojića Šijana, koji je izrešetan 5. rujna 2018. godine u Banja Luci.

Zbog tog slučaja obojica su mjesecima bili u pritvoru iz kojeg su pušteni u nedostatku dokaza, a u međuvremenu je protiv njih obustavljena istraga za taj zločin.

Obojica operativno važe za članove automafije sa Pala, u istrazi Šijanovog ubojstva dovođeni u vezu s krađom "Škode oktavije" koja je korištena u ubojstvu te krađom registarskih oznaka koje su postavljene na to vozilo.

Automobil je nakon zločina pronađen zapaljen u selu Šešići kod Gornje Piskavice.

Kopirati
Drag cursor here to close