Hollywood

Pokušaj ubojstva poznatog repera Chris Browna

Vijesti / Crna Kronika | 24. 08. 2014. u 12:09 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Noćni klub 10AK u zapadnom Hollywoodu rano jutros bio je poprište pucnjave u kojoj je ranjen Suge Knight. U klubu se održavala zabava koju je organizirao Chris Brown. TMZ piše kako je Suge pogođen s dva metka, u trbuh i u ruku, a trenutno se nalazi u bolnici na operaciji.

Tyson Beckford i Robert Richard ispričali su TMZ-ju da su u jednom trenutku čuli četiri pucnja. Nakon toga je Suge išetao iz kluba gdje ga je primijetio policajac. Odmah je rap mogula odveo do svog automobila, a ubrzo je prebačen u bolnicu.

Nekoliko izvora kaže da je uz njega upucano još troje ljudi, a jedno od njih je u kritičnom stanju. Policija je uhitila osumnjičene za pucnjavu i u tijeku je istraga. Neki svjedoci tvrde da je meta pucnjave zapravo bio Chris Brown, ali to još uvijek nije potvrđeno.

Zabava je od samog početka bila puna tenzija. Sat vremena prije pucnjave u klub je došao reper Game sa svojim prijateljima i sukobio se sa zaštitarima. Navodno se radilo o pravoj fizičkoj borbi. Nije poznato ima li ovaj incident ikakve veze s pucnjavom i ranjavanjem Suge.

Knight je bivši izvršni direktor diskografske kuće "Death Row Records" koja je dominirala top ljestvicama u prvoj polovici '90-ih i izdavala albume Dr. Drea, 2Paca, Snoop Dogga i ostalih uspješnih repera. Prema nekim teorijama upravo je on kriv za ubojstvo 2Paca, ali i ono Notorious B.I.G.-a.

Kopirati
Drag cursor here to close