Misterija

Pokrenuta istraga o vatrometu u Mostaru  

Policija je ranije objavila kako nitko nije prijavio ovaj izgred koji se dogodio debelo u vrijeme policijskog sata…
Vijesti / Crna Kronika | 04. 05. 2021. u 11:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Istraga o vatrometu tijekom policijskog sata u noći s 29. na 30. travnja pokrenuta je kao i interna kontrola zbog policijskog propusta, potvrđeno je za portal Bljesak.info iz Ministarstva unutarnjih poslova.

Naime, u Vukovarskoj ulici u Mostaru netko je vatrometom, pirotehnikom i bakljama, u blizini hotela gdje su odsjeli nogometaši Boraca iz Banja Luke, uoči utakmice s Veležom, navodno nastojao omesti san banjalučkih nogometaša.

Policija je ranije objavila kako nitko nije prijavio ovaj izgred koji se dogodio debelo u vrijeme policijskog sata pa se javnost zapitala kako je moguće da policijski službenici nisu vidjeli vatromet niti izvršitelje ''budnice''.

''Nadležne službe u Upravi policija MUP-a HNŽ uradit će sve radnje i provjere koje nalaže zakon da bi se utvrdili mogući propusti odnosno pokrivanje i zataškavanje spomenutog događaja. Ako se utvrdi nesavjesno i neprofesionalno obavljanje policijskih zadaća kod pojedinih policijskih službenika bit će sankcionirani sukladno zakonskim postupcima'', rečeno je ranije iz MUP-a HNŽ-a.

 

Kopirati
Drag cursor here to close