Masline i Raštani

Pokojnici bez mira: Na mostarskim grobljima pokradeno preko 80 grobnica

Daljnjim policijskim radom utvrđeno je da je nepoznati počinitelj ili više njih na 80 grobnica ukrao preko 220 ukrasnih ručica od mesinga.
Vijesti / Crna Kronika | 19. 04. 2022. u 15:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijski službenici Ministarstva unutarnjih poslova HNŽ-a po dojavi građana utvrdili su da je u vremenskom razdoblju od 16. do 19. travnja 2022. godine, na mostarskim grobljima "Masline" i "Raštani" izvršena krađa ukrasnih ručica sa grobnica.

Daljnjim policijskim radom utvrđeno je da je nepoznati počinitelj ili više njih na 80 grobnica ukrao preko 220 ukrasnih ručica od mesinga. Tijekom lopovskog pohoda, počinitelji su na više grobnica oštetili i srušili vaze za cvijeće te lampione. 

Foto: Bljesak.info / Lopovi pokrali ukrasne ručice sa grobnica 

Policija MUP-a HNŽ-a radi na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela, a građani koji imaju korisne informacije ili raspolažu o bilo kakvim saznanjima vezani za ovaj događaj da obavijeste najbližu policijsku postaju ili se jave na broj 122.

Podsjećamo, krajem siječnja ove godine nepoznati počinitelji su keramičkim figurama i staklenim vazama oštetili nadgrobne spomenike u rimokatoličkom groblju "Ivanova Glavica" u Vrapčićima. 

Kopirati
Drag cursor here to close