Ništa od zataškavanja

Podignuta optužnica: Očevim policijskim automobilom oborila motociklistu

U optužnici je predloženo saslušanje 22 svjedoka, 3 vještaka i oko 60 materijalnih dokaza na kojima sam zasnivao osnovanost podizanja optužnice i upućivanja iste na potvrđivanje Općinskom sudu u Ljubuškom, priopćeno je iz Županijskog tužiteljstva ŽZH
Vijesti / Crna Kronika | 16. 09. 2020. u 12:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Županijsko tužiteljstvo ŽZH podiglo je optužnicu protiv Irine P. (1987.) iz Mostara, zbog ugrožavanja javnog prometa uslijed čega je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede.

Naime, Irina P. se tereti da je dana 1.9.2019. godine u mjestu Veljaci, općina Ljubuški, na lokalnoj cesti prema kupalištu ''Koćuša'' upravljajući vozilom VW-Golf, korisništvo MUP-a HNŽ, izazvala prometnu nezgodu u kojoj je oštećeni P.I.D koji se kretao motociklom Yamaha-Cygnus zadobio teške tjelesne ozljede u vidu višestrukih prijeloma kostiju.

U optužnici je predloženo saslušanje 22 svjedoka, 3 vještaka i oko 60 materijalnih dokaza na kojima sam zasnivao osnovanost podizanja optužnice i upućivanja iste na potvrđivanje Općinskom sudu u Ljubuškom, priopćeno je iz Županijskog tužiteljstva ŽZH.

Inače, ranije se u medijima pojavila informacija kako je riječ o kćerki djelatnika MUP-a koja je očevim službenim automobilom presjekla put mladiću od 19 godina u Veljacima kod Ljubuškog. 

Iz MUP-a ŽZH tada su u priopćenju istaknuli kako je automobil vozio njihov zaposlenik Z.P. Ipak, čini se da su se predomislili. 

Kopirati
Drag cursor here to close