Istraga

Podgorica: Nakon eksplozije pored vozila pronađen kilogram eksploziva

Vijesti / Crna Kronika | 29. 12. 2016. u 22:55 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Crnogorska policija je tijekom očevida kod Krivog mosta u Podgorici, na mjestu gdje je danas nakon eksplozije sletjelo vozilo, pronašla pored automobila kilogram vojnog eksploziva, priopćeno je iz Uprave policije.

"Tijekom očevida, na stijenama kod korita rijeke Morače na oko četiri do pet metara od automobila Toyota Rav 4 podgoričkih registarskih oznaka pronađeno je desetak pakovanja vojnog eksploziva, težine oko kilogram", navodi se u priopćenju.

Pronađeni eksploziv nalazio se u vrećici koja je djelimično nagorjela od požara u vozilu. U priopćenju se kaže da ova činjenica, kao i druge okolnosti utvrđene na licu mjesta, upućuju na to da je osoba koja je poginula u ovoj nesreći, a koja je upravljala vozilom, prevozila pronađeni eksploziv.

Službenici policije, u koordinaciji sa tužiteljstvom, poduzimaju aktivnosti na utvrđivanju činjenice da li je do eksplozije došlo tijekom prevoženja eksploziva.

Pljevljak Miloje Vojinović poginuo je u eksploziji automobila koja se danas u 13:50 sati dogodila kod Krivog mosta u Podgorici kada je vozilo eksplodiralo u pokretu, a potom sletjelo s ceste na stijene kod korita Morače, priopćila je policija.

Kopirati
Drag cursor here to close