Obračun

Podgorica: Kick boksač ranjen sa nekoliko metaka

Vijesti / Crna Kronika | 22. 01. 2017. u 15:20 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mirko Vlahović (44) poznati kick boksač, teško je ranjen u stomak, u pucnjavi ispred kafića 'Buddha bar', u Ulici Stanka Dragojevića u Podgorici.

U Vlahovića je dvadeset minuta nakon ponoći ispaljeno više hitaca. Direktor Urgentnog centra dr. Nermin Abdić kazao je za 'Vijesti.me' da je Vlahović stabilno.

"Vlahović ima ozljede u obje natkoljenice bez oštećenja neurovaskularnih i koštanih struktura i ozljedu stomaka. Jedan hitac, koji je pogodio stomak, napravio je četiri ozljede crijevne strukture. Njega je zbrinula dežurna kirurška ekipa, operiran je, nalazi se na Intezivnoj njezi i za sada je stabilan", kazao je Abdić.

Vlahović, u 'Buddha baru' radi kao osiguranje, a nakon pucnjave je prebačen u Klinički centar CG. 'Vijestima' je iz policije rečeno da je na Vlahovića pucala za sada nepoznata osoba.

Policija sumnja da je napadač pucao sakriven iza žbunja na otoku koje dijeli prometnicu. Vlahović je u studenom 2014. ranjen u kafiću 'Cool' u Podgorici, gdje je također bio angažiran kao osiguranje.

U 'Buddha baru' u srpnju 2015. godine ranjene su dvije osobe. Te noći u vatrenom obračunu ranjeni su Podgoričani Srđa Vuletić (39), bivši pripadnik Interventnog voda Uprave policije i Mitar Pavićević (31).

Kopirati
Drag cursor here to close