kladionica i tržni centar

Pljačke u Mostaru: Policija uhitila više razbojnika i lopova

Vijesti / Crna Kronika | 23. 11. 2016. u 09:47 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarska je policija u posljednja 24 sata uhitila dvije osobe koje su izvršile razbojstvo u kladionici te dvije osobe koje su otuđivale odjevne predmete u jednom trgovačkom centru.

Kako je priopćeno iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije, policijski službenici PU Mostar su, nakon operativne potrage, uhitile osobe inicijala E.K. (1995.) i A.B. (2001.), obojica iz Mostara, koje se sumnjiče da su sinoć oko 22 sata izvršili razbojstvo kladionice koja se nalazi u ulici Kraljice Katarine u Mostaru.

Maskirani razbojnici uhićeni su nakon što su bježali vozilom marke „golf II“ u smjeru juga prema magistralnoj cesti M-17. Osumnjičeni su priznali da su s njima u pljački sudjelovale još dvije osobe, inicijala A.M. i A.B.

Uz obalu rijeke Neretve, u južnom djelu grada, pronađeno je naoružanje osumnjičenih i garderoba koju su koristili u kaznenom dijelu.

Kako je priopćeno, djelatnici PU Mostar su u utorak oko 12:30 sati lišili slobode i osobe inicijala P.S. (1998.) iz Livna i B.K. (1997.) iz Splita. Oni su sumnjiče da su u Trgovačkom centru Mepas Mall, u više trgovačkih objekata otuđivali odjevne predmete vrijednosti više stotina konvertibilnih maraka.

Kopirati
Drag cursor here to close