Upad u kladionicu

Pljačka kladionice kod gradskog stadiona

Vijesti / Crna Kronika | 10. 08. 2012. u 20:41 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Oko 22 sata u Ulici Stjepana Radića opljačkana je poslovnica kladionice 'SportPlus', u blizini Sveučilišta i stadiona HŠK Zrinjski'.

Prema neslužbenim saznanjima jedna je osoba ušla u kladionicu, te je još uvijek nepoznatim oružjem zaprijetila radnici kako bi ona predala novac. Nije poznato koja je količina novca otuđena.

Odmah po dojavi na mjesto događaja je izašlo nekoliko ophodnji policije, službenici zaštitarske agencije, hitne pomoći, te službenici Odjela krim policije kako bi se obavio očevid i izuzeli određeni tragovi.

Kako je za Bljesak.info tijekom subotnjeg jutra rekao glasnogovornik Uprave policije MUP-a HNŽ Srećko Bošnjak slučaj pljačke prijavljen je u 21:55 sati. U kladionicu je ušla muška osoba (na sebi je imao farmerke, crnu majicu i kačket), te je uz prijetnju uporabe pištolja od djelatnice iznudio još uvijek neutvrđen iznos novca.

O ovom slučaju je obaviješteno i tužiteljstvo, a policija vrši dalju istragu kako bi se nastojao utvrditi identitet počinitelja.

Bošnjak je naveo i da je u istoj ulici nekoliko minuta prije pljačke kladionice prijavljeno i trganje lančića s vrata ženske osobe. Sumnja se da je oba djela počinila ista osoba.

Kopirati
Drag cursor here to close