Neobičan bijeg

Pijan autom sletio u kanal, kupio moped od prolaznika pa se zaputio u kafić

Vozač je bio sam u automobilu i prošao je bez ozljeda. Kada je izašao iz automobila, shvatio je da je skrivio nesreću pa je htio pobjeći.
Vijesti / Crna Kronika | 19. 05. 2022. u 21:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vozač osobnog automobila bjelovarskih registarskih oznaka vozio je pijan u ponedjeljak nešto iza 20 sati te sletio s ceste u Špišić Bukovici. Vozač star 35 godina autom je udario u bankinu te automobilom udario u HŽ-ov "semafor", odnosno uređaj koji vozače upozorava na pruzi kada dolazi vlak, piše ICV portal.

Automobil se nastavio kretati po travi i zaustavio se tek nakon što je ušao u kanal i udario u betonski stup. Vozač je bio sam u automobilu i prošao je bez ozljeda. Kada je izašao iz automobila, shvatio je da je skrivio nesreću pa je htio pobjeći.

Cestom je prolazio muškarac na mopedu, a pijani vozač ga je zaustavio te od njega kupio moped za 1000 kuna. Moped nije bio registriran niti je imao kacigu u opremi. Nakon toga je vozač skinuo tablice sa svog automobila, stavio ih na moped i zaputio se do Pitomače u kafić, piše Hina.

Pitomačka policija ga je pijanog i na neregistriranom mopedu bez kacige zaustavila tijekom ophodnje. Policija je odmah privela muškarca, a s obzirom na to da je imao 1.54 promila alkohola u krvi, morao je ići na triježnjenje, piše ICV.

Kopirati
Drag cursor here to close