Iako je priznao

Pedofil pušten na slobodu

Vijesti / Crna Kronika | 19. 05. 2015. u 08:22 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Odlukom Općnskog suda u Sarajevu, E. Š., koji je uhićen 14. veljače ove godine, zbog seksualnog zlostavljanja osmogodišnjeg dječaka, u ponedjeljak je pušten iz pritvora, potvrdili su u ovoj pravosudnoj instituciji.

''Optužnica protiv E.Š. je potvrđena 6. ožujka ove godine, a pritvor mu je ukinut 18. svibnja. No, razloge zbog kojih je pritvor ukinut ne možemo kazati jer je ovaj predmet zatvoren za javnost'', kazali su medijima u Službi za odnose s javnošću Općinskog suda u Sarajevu.

Dakle, iako je nakon uhićenja priznao da je silovao nesretnog dječaka E.Š. će do kraja sudskog procesa, ostati na slobodi, javlja Avaz.

Madiji podsjećaju kako je E.Š. nastanjen u sarajevskom naselju Buča Potok, a njegova majka je čuvala osmogodišnjeg dječaka. Šebo je to iskoristio te je seksualno zlostavljao dječaka, prenose Nezavisne.

Dječak je dugo vremena šutio o svom zlostavljanju jer je E.Š. prijetio da će mu ubiti roditelje ako bilo što kaže. No, u jednom trenutku dječak je roditeljima ispričao što se događalo, a oni su sve prijavili policiji.

E.Š. je tijekom saslušanja u policiji u potpunosti priznao počinjenje kaznenog djela.

Kopirati
Drag cursor here to close