Akcije Granične policije

'Pao' u Bijeljini zbog tjeralice iz Širokog Brijega

Vijesti / Crna Kronika | 20. 06. 2016. u 13:57 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Službenici Postrojbe granične policije Bijeljina 19.6.2016. godine na MGP Rača prilikom ulaska u BiH slobode su lišili 33-godišnjeg državljanina BiH. Utvrđeno je da S. R. potražuje Općinski sud u Širokom Brijegu zbog kaznenog djela 'Teška krađa'. Bit će predat nadležnom tijelu na daljnje postupanje.

Jučer su u pokušaju krijumčarenja sitne stoke uhićeni državljani BiH S. M. (1963.) i S. R. (1972.). Osumnjičeni su za krijumčarenje 35 janjadi s teritorija Srbije u BiH izvan graničnih prijelaza. Izvješće o počinjenom kaznenom djelu PGP Višegrad predat će Tužiteljstvu BiH.

Istoga dana pripadnici PGP Orašje na MGP Šamac prilikom ulaska u BiH slobode su lišili dvojicu državljana BiH. 28-godišnjeg S. M. potražuje Općinski sud u Orašju zbog kaznenog djela 'Nasilje u obitelji'. Predat je službenicima Sudske policije u Posavskoj županiji.

21-godišnjeg O. A. potražuje Županijski sud u Tuzli zbog kaznenog djela 'Razbojništvo'. Predat je službenicima Sudske policije u Tuzlanskoj županiji.

Na Međunarodnom aerodromu Tuzla 18.6.2016. godine na letu za Dortmund slobode je lišen 28-godišnji A. B. Državljanina BiH potražuje Općinski sud u Lukavcu zbog kaznenog djela 'Ugrožavanje javnog prometa'. Predat je službenicima Sudske policije u Tuzlanskoj županiji, navodi se iz Ureda za informiranje GP BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close