Nepoznato podrijetlo

'Pao' s četiri tone stočnog graška

Vozilom je upravljao N.J. (1993.) državljanin BiH koji nije posjedovao dokumentaciju o porijeklu robe.
Vijesti / Crna Kronika | 29. 03. 2018. u 11:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Službenici Jedinice granične policije Zvornik u srijedu su spriječili su nezakonit promet 4.380 kilograma stočnog pečenog graška u graničnom pojasu na području Zvornika, priopćeno je iz Granične policije Bosne i Hercegovine (GP BiH).

Otkriven je u teretnom motornom vozilu, nacionalnih oznaka BiH. Vozilom je upravljao N.J. (1993.) državljanin BiH koji nije posjedovao dokumentaciju o porijeklu robe. O događaju je obaviještena Tržišna inspekcija u Zvorniku koja je preuzela daljnji rad na ovom slučaju.

Službenici JGP Aerodrom Tuzla 28. ožujka 2018. godine lišili su slobode H.F. (1994.) nakon što je graničnim provjerama utvrđeno da ga potražuje Općinski sud u Kalesiji zbog kaznenog djela ''posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga''. Državljanin BiH na Međunarodni aerodrom Tuzla stigao je letom iz Berlina. Predat je službenicima Odjeljenja sudske policije sudova u Tuzlanskom kantonu, stoji u priopćenju GP BiH.

Istoga dana, na Međunarodnom graničnom prijelazu Popovi pri ulasku u BiH lišen je slobode H.Š. (1989.) jer ga potražuje Općinski sud u Bosanskoj Krupi zbog kaznenog djela ''teška krađa''. Službenici JGP Bijeljina bh. državljanina će tijekom dana predat nadležnom organu, priopćeno je.

Kopirati
Drag cursor here to close