Droga

Palo sedam dilera

Vijesti / Crna Kronika | 06. 09. 2016. u 09:57 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U okviru policijske akcije ''Street'' uhićeno je sedam osoba iz Trebinja, Stoca i Konjica zbog sumnje da su počinili krivično djelo “Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga” na području Trebinja, objavljeno je danas na vanrednoj konferenciji za novinare Centra javne sigurnosti Trebinje.

Osobe inicijala M. B, S.D, P. D, M. G. i P. D. s područja Trebinja, te Š. A. iz Stoca i Dž. A. iz Konjica sumnjiče se da su od ožujka do rujna 2016. godine na području Trebinja neovlašteno prodavali, kupovali, držali, prenosili, posredovali u prodaji i kupovini opojnih droga, piše portal Moja Hercegovina.

Iz CJS Trebinje su objavili da je u akciji zaplijenjeno 68,2 grama opojne droge speed, tri grama heroina, jedna stabljika indijske konoplje, više mobilnih telefona, sim kartica, nosača sim kartica, sredstava za pakiranje opojnih droga, te više komada streljiva različitog kalibra.

Policajci CJS Trebinje i Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije, postupajući po naredbama Okružnog suda u Trebinju i Županijskog suda u Mostaru izvršili su u ponedjeljak pretres na sedam lokacija, od čega je pet na području Trebinja, jedna na području Konjica i pretres jedne lokacije na području Stoca.

Načelnik CJS Trebinje Žarko Laketa kazao je kako je u akciji naziva ''Street'' prema osumnjičenima provedeno niz operativno-tehničkih mjera i radnji, koje su rezultirale podnošenjem izvještaja o počinjenom krivičnom djelu “Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga”.

''U navedenom vremenskom razdoblju Okružnom tužiteljstvu u Trebinju podnesena su tri Izvještaja o počinjenom krivičnom djelu Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga protiv četiri osobe i dokumentirano deset prekršaja protiv deset osoba iz oblasti zloupotrebe opojnih droga. U akciji su sudjelovali policijski službenici Sektora kriminalističke policije – Odjel za organizirani kriminalitet i droge u suradnji s Upravom kriminalističke policije i pod nadzorom Okružnog tužiteljstva u Trebinju'', rekao je Laketa.

Kopirati
Drag cursor here to close