Smrskan

Osam sati izvlačenja: Kamion sletio u rijeku, poginuo vozač

Vijesti / Crna Kronika | 18. 01. 2016. u 17:12 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na magistralnoj cesti Milići - Konjević Polje u mjestu Pobuđe, jutros je poginuo muškarac čiji su inicijali O.M. (44) iz Milića, priopćeno je iz Centra javne bezbjednosti Bijeljina.

O.M. je poginuo u prometnoj nesreći koja se dogodila jutros u 5:20 sati, kada je sa ceste u rijeku Jadar sletjelo teretno motorno vozilo "Mercedes", kojim je upravljala ova osoba. Vozilo je vlasništvo pravne osobe iz Banja Luke.

O ovom događaju obaviješteno je nadležno tužiteljstvo u Bijeljini, a dežurni tužitelj ovlastio je policijske službenike Policijske stanice Bratunac da izvrše očevid na licu mjesta.

Od 14 sati na ovoj magistralnoj cesti promet se odvijao jednom prometnom trakom, a vozila su se propuštala naizmjenično. Kamion sa tijelom vozača izvučen je iz vode poslije više od osam sati koliko je trajala cijela akcija, javio je dopisnik Srne. Kamion je izvučen tek oko 13:30 sati.

Vozača su rano jutros pokušali spasiti iz nabujale rijeke pripadnici vatrogasnih jedinica iz Bratunca i Milića, ali nisu uspjeli. Vozilo je palo sa oko deset metara visine i nije mu se moglo prići.

U pomoć je pozvana firma iz Srebrenika koja raspolaže snažnim dizalicama za podizanje velikih tereta. Poslije sinkronizirane akcije radnika iz Srebrenika, policije i vatrogasaca, kamion je izvučen na cestu. Tijelo vozača bilo je u smrskanoj karoseriji.

Prema neslužbenim saznanjima, riječ je o Ozrenu Mirkoviću (43) iz Milića, zaposlenom u banjalučkoj firmi "Lein", koja za rudnik boksita u Srebrenici prevozi rudu do zvorničke "Alumine". Očevid na mjestu nesreće obavili su pripadnici prometne policije iz Bratunca.

Promet na dionici ceste Milići-Konjević Polje, u mjestu Pobuđe, normaliziran je od 15:15 sati, priopćeno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske, prenosi Srna.

Kopirati
Drag cursor here to close