Pokušaj ubojstva

Optužnica: Polio suprugu benzinom govoreći da će je zapaliti

Prema navodima iz optužnice, Lovre je tada uzeo flašu u kojoj se nalazio benzin, te polio vanbračnu suprugu po ustima, licu i tijelu, govoreći kako će je zapaliti.
Vijesti / Crna Kronika | 13. 09. 2021. u 12:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Okružni sud u Banja Luci potvrdio je optužnicu protiv Luke Lovre zbog pokušaja ubojstva vanbračne supruge T.P.

Prema navodima iz optužnice Lovre je kazneno djelo počinio 12. lipnja ove godine u stanu u banjalučkom naselju Obilićevo.

Nakon svađe tijekom koje je suprugu nazivao pogrdnim imenima, Lovre je u jednom trenutku bacio T.P. na krevet. U namjeri da se obrani od nasilnika nesretna žena pokušala je pobjeći iz stana, ali je optuženi polomio ključ u bravi, piše Srpskainfo.

Nakon toga T.P. je istrčala na balkon i dozivala prolaznike u pomoć, a telefonom je pokušala pozvati V.G. Lovre je oteo telefon iz ruke i bacio bateriju kroz balkon, a T.P. je uspjela uzeti šrafciger kako bi otvorila vrata, ali nije uspjela.

Prema navodima iz optužnice, Lovre je tada uzeo flašu u kojoj se nalazio benzin, te polio vanbračnu suprugu po ustima, licu i tijelu, govoreći kako će je zapaliti.

Preplašena žena pobjegla je u kupatilo kako bi saprala benzin, a Lovre je utrčao za njom i benzin polio po pločicama i zapalio ga. Nakon svega, T.P. je ponovo istrčala na balkon i prolazniku rekla da je zaključana u stanu i polivena benzinom, te da zove policiju. Lovre je ubrzo došao do T.P. i udario je šakom u lice govoreći joj ''pi… ti materina, kakvu ti pomoć zoveš, tko da ide u zatvor zbog tebe''.

Nakon potvrđivanja optužnice, banjalučko tužiteljstvo zatražilo je produženje pritvora Lovri.

Kopirati
Drag cursor here to close