Četvrti dan potrage

Opsežna potraga za Nikolom Jakišom bez rezultata

Vijesti / Crna Kronika | 31. 10. 2015. u 15:02 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Čapljinski vatrogasci, pripadnici Gorske službe spašavanja kao i tim sa psom tragačom sudjelovali su jutros u opsežnoj potrazi za Nikolom Jakišom, koji je nstao prije par dana.

Kako Bljesak.info doznaje od Mate Jurkovića, zapovjednika Protupožarne postrojbe Čapljina, organizirana je iznimno opsežna potraga, no ona, nažalost ,nije dala rezultate.

''Pretražili smo cijeli pješački dio od mosta na Tresani u Gabeli do granice s Republikom Hrvatskom, potom cijelu Neretvu od Gabele do Metkovića, no nestalom nema traga.

Terenu su pretraživali i vatrogasci, i pripadnici GSS-a i pas tragač, no potraga nije dala rezultate.

U potrazi, koja je danas trajala do 15.00 sati, sudjelovalo je 15 čapljinskih vatrogasaca, više pripadnika GSS-a, kao i pripadnici protupožarne postrojbe s tri čamca'', rekao je za Bljesak.info Jurković.

Neslužbeno smo doznali kako će potraga biti nastavljena sutra, a bit će proširena na područje Republike Hrvatske, tj. Metkovića, Opuzena i ušća rijeke Neretve. Također smo doznali kako će se akciji sutra priključiti u mostarski ronioci.

Podsjetimo, nestanak Čapljinca Nikole Jakiše (40) prijavljen je u utorak, a u srijedu je u Gabeli blizu tresanskog mosta pronađeno njegovo vozilo. Od tada za njim traje opsežna potraga.

Kopirati
Drag cursor here to close