Tragedija u Zagrebu

Ogorčeni susjed: "Da sam ga vidio na vrijeme, ispucao bih cijeli šaržer u njega"

"Da sam ga barem vidio na vrijeme, ispucao bih cijeli šaržer u njega da ga spriječim da ubije dijete, bez obzira na posljedice", rekao nam je.
Vijesti / Crna Kronika | 05. 01. 2023. u 14:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Stanari Kozari puteva nakon mučnog napada u kojem je smrtno stradala beba, a njezina majka s teškim ozljedama glave završila u bolnici, u vidnom su šoku i vrlo su nezadovoljni dolaskom medija u njihovu četvrt.

Jedna od njih sinoć je svjedočila stravičnom zločinu, a za Jutarnji je rekla kako je ubojica Goran Knežević (43) bio dobar otac i kako ne zna što mu se dogodilo, prenosi Jutarnji.hr

Zvali Hitnu 

Na pitanje tko je pomogao žrtvama, kazala je kako je ona zvala Hitnu.

"Ja sam zvala Hitnu i pomogli smo puno, i moj suprug i svi smo pomogli", rekla je kratko.

Drugi stanovnik naselja kazao nam je kako bi, da je bio u mogućnosti, pod svaku cijenu spriječio nasilje.

"Da sam ga barem vidio na vrijeme, ispucao bih cijeli šaržer u njega da ga spriječim da ubije dijete, bez obzira na posljedice", rekao nam je.

Podsjetimo, Knežević je sinoć nakon svađe s bivšom partnericom sjekirom napao nju i njezinu jednoipolgodišnju kći koja je od zadobivenih ozljeda preminula u bolnici.

Samoubojstvo? 

Nakon mahnitog napada dao se u bijeg automobilom, a onda je nazvao brata svoje bivše te mu priznao zločin, a ovaj mu je poručio da će ga ubiti ako to ne učini sam. Ubojica je potom na autocesti A3 izašao iz vozila i bacio se pod nadolazeći kamion.

I brat napadnute žene i ubojica žive u istoj četvrti u kojem i žrtve, samo nekoliko kuća udaljeni jedni od drugih.

Policija je izvijestila kako je u srijedu navečer u roku od 12 minuta zaprimila više poziva koja su upućivala na nasilje u obitelji na području Peščenice. Prvi je poziv uputila 42-godišnja žena koja je prijavila zlostavljanje od strane najvjerojatnije alkoholiziranog bivšeg supruga. Nakon toga, uslijedila su još dva poziva, jedan o svađi na cesti, a potom i ozljeđivanju osoba sjekirom.

Kopirati
Drag cursor here to close