Neredi nakon gradskog derbija

Oglasili se iz zaštitarske tvrke nakon neprimjerenog ponašanja njihovog djelatnika

Nakon utakmice došlo je do nereda i sukoba između policije i domaćih navijača, a izgleda kako je svemu prethodilo nedgovorno ponašanje jednoga zaštitara.
Vijesti / Crna Kronika | 13. 04. 2024. u 22:41 | M.Š. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Priopćenjem za javnost preko svojih službenih Facebook stranica oglasili su se iz zaštitarske tvrtke čiji su djelatnici danas osiguravali mostarski derbi između Zrinjskog i Veleža. Nakon utakmice došlo je do nereda i sukoba između policije i domaćih navijača, a izgleda kako je svemu prethodilo nedgovorno ponašanje jednoga zaštitara.

''Povodom današnjeg incidenta nakon završene utakmice između momčadi HŠK Zrinjski i FK Velež došlo je do neodgovornog - neprimjerenog ponašanja jednog našeg zaštitara zbog čega želimo uputiti ispriku cijeloj sportskoj obitelji našeg HŠK Zrinjskog, a posebno navijačkoj skupini Ultrasi s kojima imamo uspješnu višegodišnju suradnju.

Izvještavamo da je protiv zaštitara pokrenut stegovni postupak, te da će isti biti sankcioniran. Ovim putem napominjemo da je naša Agencija dugogodišnji prijatelj i sponzor Hrvatskog športskog kluba Zrinjski, te da današnji ispad pojedinca neće utjecati na daljinu uspješnu suradnju s klubom i navijačkom skupinom Ultrasi'', navodi se u pripćenju.

Nerede je osudio i mostarski gradonačelnik Mario Kordić kazavši kako očekuje sankcioniranje takvih pojedinaca.

Kopirati
Drag cursor here to close