Nema labavo

Oduzeta vozila sanjkašima sa autoceste kod Sarajeva

Naredbu su izvršili policijski službenici Jedinice za promet i privremeno oduzeta vozila, odnosno, predmete deponirali do donošenja konačnog rješenja u prekršajnim postupcima.
Vijesti / Crna Kronika | 31. 01. 2020. u 14:46 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo su nadležnom Prekršajnom odjeljenju Općinskog suda u Sarajevu uputili zahtjev za izdavanje naredbe o privremenom oduzimanju vozila od sudionika koji su se nesavjesno i bahato ponašali na dijelu autoceste u blizini glavnog grada Bosne i Hercegovine.

Naredba je izdana i zbog predmetnih prekršaja, kao i drugih predmeta, s ciljem zaštite interesa opće sigurnosti i čuvanja života i zdravlja ljudi, što je Sud i prihvatio.

S tim u vezi, Sud je izdao pismenu naredbu o privremenom oduzimanju vozila: Nissan “Qashqai” registarskog broja T43-A-168, “Mercedes” registarskog broja K30-E-950 i “VW Golf” registarskog broja T84-A-457, kao i drugih predmeta korištenih tijekom izvršenja prekršaja, odnosno video-snimaka kao dokaznog materijala.

Naredbu su izvršili policijski službenici Jedinice za promet i privremeno oduzeta vozila, odnosno, predmete deponirali do donošenja konačnog rješenja u prekršajnim postupcima.

''Policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo nastavit će izvršavati zakonom propisane mjere i radnje iz svoje nadležnosti, te se neće tolerirati bilo kakvo neodgovorno i protupravno ponašanje bilo kojeg pojedinca ili grupe, pogotovo na način da se takvim ponašanjem dovodi u pitanje normalno odvijanje prometana ulicama i cestama u Kantonu Sarajevo'', priopćeno je iz MUP-a KS.

Nakon što je na portalu Klix objavljena snimka opasne vožnje na autocesti A1 kod Sarajeva, gdje je automobil užetom vukao sanke na kojima je sjedio muškarac, brzom reakcijom policijskih službenika MUP-a KS identificirana su vozila i osobe koje su sudjelovale u tom prekršaju.

Kopirati
Drag cursor here to close