MUP RS

Oduzet mu Fiat zbog 32 neplaćene kazne

Protiv lica inicijala D. Ć. i O. P. će Osnovnom sudu Teslić biti podneseni zahtjevi za pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenih prekršaja.
Vijesti / Crna Kronika | 26. 08. 2020. u 10:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijski službenici Policijske stanice Teslić u utorak su prilikom obavljanja redovnih poslova i zadataka od osoba koje su višestruki povratnici u činjenju prekršaja privremeno su oduzeli putnički automobil marke 'Renault' i teretno vozilo marke 'Fiat', priopćeno je iz MUP-a RS.

Teslićki policajci su oko 17 sati, prilikom kontrole putničkog automobila marke 'Renault' kojim je upravljala osoba inicijala D. Ć. iz Teslića, utvrdili su da isto upravlja vozilom bez vozačke dozvole te da je ista poništena Rješenjem Policijske uprave Doboj početkom kolovoza 2020. godine.

Daljim provjerama u službenim evidencijama utvrđeno je da je osoba višestruki povratnik u činjenju prekršaja i prouzrokovanju prometnim nesrećama sa posljedicama po osobe.

Istog dana, policijski službenici Teslića, prilikom kontrole teretnog vozila marke 'Fiat' kojim je upravljala osoba inicijala O. P. sa područja opčine Teslić, utvrdili su da ista upravlja vozilom bez vozače dozvole koja je deponirana u Policijskoj stanici Teslić.

Izvršenim provjerama u službenim evidencijama utvrđeno je da je navedena osoba višestruki povratnik u činjenju prekršaja, odnosno da isto ima 32 neplaćene kazne sa ukupnim dugom u Registru novčanih kazni u iznosu od 3.236 KM.

Protiv lica inicijala D. Ć. i O. P. će Osnovnom sudu Teslić biti podneseni zahtjevi za pokretanje prekršajnog postupka zbog počinjenih prekršaja.

Policijski službenici Policijske stanice Teslić su u prethodna tri dana od višestrukih povratnika u činjenju prekršaja ukupno oduzeli tri putnička automobila i jedno teretno vozilo, priopćeno je iz MUP-a RS. 

Kopirati
Drag cursor here to close