Banja Luka

Potukao se pa izgubio 15 pušaka i 16 pištolja

Ova osoba je uhićena je u subotu zbog osnova sumnje da je počinila kazneno djelo nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.
Vijesti / Crna Kronika | 12. 04. 2020. u 10:17 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Banjalučka policija uhićeni je u subotu D.M., a nakon pretresa lokacije koju koristi uhićeni, između ostalog je pronađeno i oduzeto 15 pušaka i 16 pištolja, navode Nezavisne novine.

Naime, nadležnoj policijskoj stanici u subotu je prijavljeno da je u Ulici Slobodana Jovanovića u Banja Luci došlo do fizičkog sukoba između  D.M. i S.L. Izvršenim uviđajem utvrđeno je da D.M. posjeduje pištolj za koji ne posjeduje dozvolu.

"Izvršen je pretres na lokaciji koju koristi osumnjičeni D.M. kojom prilikom je pronađeno i oduzeto 15 pušaka različitih proizvođača, 16 pištolja različitih proizvođača, među kojima se nalaze i pištolji bez oznaka proizvođača, dva noža s futrolama, pet bajoneta i 432 komada streljiva različitog kalibra", naveli su u Policijskoj upravi Banja Luka.

U okviru ovih aktivnosti izvršena je i kriminalistička obarada nad S.L. zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo "Tjelesna povreda".

Za D.M. postoje osnovi sumnje da je počinio krivično djelo "Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija".

Video: Uhapšen nakon tuče u Banjaluci, pronađeno 15 pušaka i 16 pištolja
Kopirati
Drag cursor here to close