Srednja mašinsko - prometna škola

VIDEO | Objavljena snimka tučnjave ispred mostarske škole

Ispred mostarske srednje škole dogodila su se danas dva incidenta.
Vijesti / Crna Kronika | 06. 03. 2024. u 15:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Objavljena je snimka današnje tučnjave ispred mostarske Srednje mašinsko - prometne škole u Šantićevoj ulici.

Ispred mostarske srednje škole dogodila su se danas dva incidenta. Prvi oko 9 sati za vrijeme velikog odmora. Iako su djelatnici Mašinsko-prometne škole pozvali policiju i tražili postavljanje policijske patrola iz predostrožnosti, je navodno odbijeno. No iz MUP-a su nam naknadno rekli kako su na sve pozive od škole izašli na mjesto događaja.

Oko 13 sati došlo je do novog incidenta prilikom čega je jedna osoba zadobila ozljede nepoznatog stupnja.

Ljudevit Marić, glasnogovornik MUP-a HNŽ kazao je ranije kako je identitet jedne maloljetne osobe koja je sudjelovala u incidentu poznat, dok se za drugima traga.

Iako se radi o dvije škole pod jednim krovom jedan od djelatnika škole kazao je kako nisu u pitanju sukobi između dviju škola ili osoba različitih nacija, te da je u pitanju čisto delikventsko ponašanje.

Incidente ispred škole osudilo je i županijsko ministarstvo prosvjete pozivajući nadležnih organa da poduzmu sve, zakonom predviđene radnje, kako bi počinitelji ovog napada bili otkriveni i adekvatno sankcioniran.

"Neprihvatljiv je bilo koji oblik nasilja u našoj zajednici, a u obrazovnim ustanovama moramo imati nultu stopu tolerancije prema nasilju'', naveli su u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close