BožeSačuvaj

Ljubomorni suprug polio ženu benzinom i zapalio je

Nesretna žena je priključena na aparat za mehaničku ventilaciju i životno je ugrožena, potvrđeno je danas iz bolnice.
Vijesti / Crna Kronika | 21. 07. 2020. u 11:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ilustracija

Jedna osoba je uhićena danas u Laktašima zbog nasilja u obitelji, te obiteljskog kaznenog djela oštećenje ili oduzimanje tuđe stvari, rečeno je Srni u Policijskoj upravi Banja Luka.

U ovoj upravi navode da je o svemu obaviješten dežurni tužitelj i da je u tijeku kriminalistička obrada nad ovom osobom.

Mediji prenose da je ljubomorni suprug u selu Mrčevci kod Laktaša polio ženu benzinom i zapalio je.

Brutalno obiteljsko nasilje dogodilo se jučer ujutro, a nesretna žena, koja je zadobila opekotine, prebačena je u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjoj Luci.

Žena u teškom stanju i životno ugrožena

Žena inicijala M. M. Iz Laktaša, koju je suprug polio benzinom i zapalio, primljena je u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske (UKC RS) s opekotinama koje su zahvatile oko 50 posto tjelesne površine.

Pacijentica je priključena na aparat za mehaničku ventilaciju i životno je ugrožena, potvrđeno je danas iz te zdravstvene ustanove.

Hospitalizirana je na Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje, a iz UKC-a navode da su sve prognoze u vezi s njenim zdravstvenim stanjem krajnje neizvjesne.

Prema pisanju medija, ženu je jučer, navodno zbog ljubomore, suprug u selu Mrčevci, kod Laktaša, polio benzinom i zapalio.

Uhićen je zbog nasilja u obitelji, te počinjenog krivičnog djela oštećenje ili oduzimanje tuđe stvari.

(Fena)

Kopirati
Drag cursor here to close