Požar

Obiteljska tragedija: Poginulo četvero djece i dvije odrasle osobe

Vijesti / Crna Kronika | 18. 10. 2014. u 21:49 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Američke vlasti priopćile su danas da je šest osoba poginulo u požaru koji je zahvatio kuću u mjestu McKeesport nedaleko od grada Pittsburgha u saveznoj državi Pennsylvania.

Među poginulima je četvoro djece. Dužnosnik službe za vanredne situacije Alvin Henderson izjavio je da je požar izbio u kući na kat.

Prema pisanju lokalnih medija u požaru je poginuo muškarac (56), ženska osoba i njenih četvero djece. Majka Hope Jordan i otac Keith Egenlauf su se vjenčali prije gotovo godinu dana, a u ovom požaru poginulo je i njenih četvero djece u dobi od dvije do sedam godina.

Keith je zadobio opekotine na 55 posto tijela i u kritičnom je stanju. Identifikacijom je utvrđeno da se radi o djeci Victoria Jakub (2), Serenity Jakub (3), Autumn Jordan (6) i Dominic Jordan (7).

Prema navodima njihove tetke, Donna Ackerman, supružnici su izašli iz kuće kada su primjetili požar, međutim kada su vidjeli da im nema djece, vratili su se po njih u kuću. Tada je veliki plamen zahvatio njihov dom i nije im bilo spasa. Prema navodima medija za sada nije poznat uzrok požara.

Kopirati
Drag cursor here to close