Mostar

Obitelj demantira: Preminuli muškarac nema nikakve veze s pljačkom

Vijesti / Crna Kronika | 21. 05. 2015. u 14:06 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Preminuli muškarac nema nikakve veze s pljačkom kako je to proizašlo iz policijskog priopćenja i medijskih napisa, rekla je obitelj Remze R. iz Mostara demantirajući napise i insinuacije da je sudjelovao u pljački u Čitluku.

''Remzo nema nikakve veze s pljačkašem, koji je uhićen, a informacije iz policije nisu podudarne s informacijama koje mi dobivamo kao obitelj niti su točne'', rekla je obitelj u demantu i naglasila kako je ostala uskraćena za detalje oko privođenja, ali i smrti.

Obitelj dobiva oprečne informacije, a iz policije medijima nije upućen potpun izvještaj o samo događaju vezanom za privođenje nakon dojave iz Čitluka, a MUP i Tužiteljstvo nisu dali nikakve obavijesti nakon završene istrage. Obitelj navodi kako im je samo rečeno kako neće biti obdukcije.

Naime, iako je Remzo R. kao taksist vozio osumnjičenika, policija je priopćila kako su oni uhićeni ''nakon bježanja s mjesta krađe te da je u jednom trenutku u policijskim prostorijama Remzi R. je pozlilo, te je odmah prebačen u Centar urgentne medicine''.

Obitelj demantira policijske tvrdnje, naglašava kako je pokojnik prepušten medijskim blaćenjima bez potpunih informacija te najavljuje kako će tražiti da se obitelji, unatoč činjenici da pokojnika ništa ne može vratiti, ispravi nanesena nepravda i šteta.

Portal Bljesak.info ovim putem izražava sućut obitelji i tvrdi da nije niti jednom riječju stavljao preminulog u ulogu pljačkaša nego je samo prenio policijske navode. Za postupke i naslove drugih medija, kao i za način na koji policija pristupa informiranju javnosti i medija, portal Bljesak.info ne može odgovarati.
Kopirati
Drag cursor here to close