Strava

Novi Sad: Bračni par koji se ubio skokom sa zgrade, ubio svoje dvije bebe?!

Vijesti / Crna Kronika | 02. 03. 2024. u 19:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U stanu u Novom Sadu pronađena su tijela dvoje djece. Kako saznaje Tanjug, tijela su pronađena u stanu u kojem je boravio bračni par čija su tijela u petak pronađena ispred zgrade u Novom Sadu.

Glasnogovornik Policijske uprave Novi Sad potrvrdio je da je policija pronašla beživotna tijela dvoje djece na adresi na kojoj je živio bračni par koji je u petak navečer izvršio samoubojstvo.

Tijela dva dječaka, starosti 1 i 3 godine, pronađena su u Petrovaradinu.

Kako su objavili srbijanski mediji, bračni par je u petak navečer iz Petrovadina došli u Novi Sad, na adresu Bulevar cara Lazara broj, jer se tu nalazi visoki soliter.

Radi o ženskoj osobi M.P.S. (2001. godište) i muškoj osobi L.P.S. (1999. godište) koji su ušli u zgradu, popeli se na krov razbivši staklo na vratima i skočili u isto vrijeme.

Blic piše kako im je potvrđeno da je ''bračni par iz Novog Sada koji je izvršio samoubojstvo skokom sa solitera, prije toga ubio vlastitu djecu''.

Novi Sad ne pamti...

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić izjavio je u subotu navečer povodom tragične smrti četveročlane obitelji u tom gradu da Novi Sad ne pamti takvu tragediju.

"Kao čovjek zatečen sam i užasnut činjenicom da su u našem gradu ugašena četiri mlada života od kojih su dva dječja. Novi Sad ne pamti ovakvu tragediju i ne postoje riječi koje bi u ovom trenutku bile adekvatne. Izražavam sućut obitelji, prijateljima i svim bližnjima tragično nastradale obitelji u nadi da nam se ovako nešto nikada neće ponoviti", napisao je Đurić na svom Instagram nalogu.

Apelirao je na nadležne organe da hitno ispitaju sve okolnosti u vezi a ovim događajem.

Kopirati
Drag cursor here to close